Vpis za sezono 2019/20 že poteka - več informacij
Plavalni klub Rina
Telefon: 031 537 397
plavalni_klub_rina@yahoo.com

O nas

V Plavalnem klubu vsako sezono izberemo najboljše učitelje plavanja, ki so bili aktivni plavalci in imajo dolgoletno prakso tudi s poučevanjem otrok. Naši učitelji so nekdanji vrhunski plavalci in so vam vedno na razpolago za kakršno koli strokovno vprašanje.

V sezoni 2019/2020 bodo vadbo izvajali: Iza Škarja, Petra Janežič, Kaja Kostelec, Andreja Kostelec in Pia Škarja (v zgornji vrsti od leve proti desni) ter Peter Povirk, Marko Kostelec in Kristjan Kostelec (v spodnji vrsti od leve proti desni).


Učitelji v Plavalnem klubu Rina se zavedamo, da je varnost vseh vas, ki obiskujete našo vadbo na prvem mestu, zato smo se marca 2015 udeležili izobraževanja 'temeljni postopki oživljanja'.

Plavalni klub Rina

Kantetova 20,
1000 Ljubljana
SI-Slovenija

GSM: (031) 537 397
E-naslov: plavalni_klub_rina@yahoo.com
spletka:

Plavalni klub Rina deluje od leta 1995. Vsako šolsko leto organiziramo celoletno nadaljevalno rekreativno plavalno šolo, ki je namenjena tako otrokom od četrtega leta starosti, kakor tudi mladini, ki si želi organizirano celoletno plavalno vadbo.

V sezoni 2010/2011 smo pričeli tudi z izvajanjem plavalne vadbe, ki je namenjena odraslim rekreativnim plavalcem. V sezoni 2011/2012 smo ponovno začeli z vadbo za odrasle neplavalce in slabe plavalce.

Naša vadba pomeni nekaj dobrega, prijaznega in ni psihično ali kako drugače obremenjujoča. Otroci niso izpostavljeni tekmovalnim ambicijam ali dokazovanjem in obiskujejo našo vadbo izključno zaradi veselja do plavanja.

Dobra družba, strokovno vodena vadba in pridobivanje novega plavalnega znanja, je motivacija za vsakega otroka in vsi mi v našem plavalnem klubu, se trudimo začrtano pot uresničevati tudi v bodoče.